Vesmír

Vesmír

Anotace: platonická láska

Si ako hviezda,
TAK blízko,
no zároveň,
TAK ďaleko.
Svietiš iba v tme
dávaš mi nádej.
Buď moje Slnko,
budem tvoja Zem,
bez Teba to asi ťažko prežijem,
no viem,
že priblížiť sa
k tebe nemôžem.
Snáď by sa Ťa to dotklo,
zatiaľ čo ja by som bol v plameňoch.
Pálil svoje túžby, predstavy
o Tebe. 

Autor misos, 14.07.2016
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Marsinka, Jin&Jang, Kett, bloumej očima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí