Propadnutá

Propadnutá

Anotace: Propadnutá snům.

Co je snem?
A co skutečností?
Začíná den
a ta touha mě snad neoprostí.

Když konečně choulím se v tvém objetí,
můj obličej je plný slz a dojetí.

Avšak probouzím se do deštivého rána,
byl to jen sen
a zavřela se naše brána.

Tak co se to děje?
Nerozeznám rozdíl mezi snem a skutečností?
Vycházím do temného rána
prát se s lidskou netečností.

Pod deštníkem choulící se
zamračené osoby,
chybí jim cíl a taky trochu svobody.
Jdou cestou a nevím ani kam,
a tak se v duchu mnohdy ptám
,,co je to za život neznaje svou trasu?''
a náhle slyším ozvěnu známeho hlasu,
je to hlas dívky, co v dáli křičí,
své oči k nebi smutně tyčí.
Rozmazaný pohled se slovy ,,proč?".
V duchu je mi smutno a říkám si ,,skoč!".

A padám,
padám z výšky,
vím, že nebudou už další zítřky...

Najednou pohltí mě temnota,
a do letního rána probouzím se v očích slunce,
zas jsem pilot svého života,
to je moje nová šance!
Autor Dark, 16.07.2016
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Eleanor, Philogyny1, Fany, Bánší
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piloty co nepadaj a chytaj šanci za pačesy, takové by chtěli všeci :)

17.07.2016 10:35:25 | Philogyny1

. . . a díky za každé nové ráno :-) a tím i naději, že tu novou šanci nepromarníme :-), pěkné zamyšlení :-).

17.07.2016 09:02:03 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí