Láska je loď bez kapitána

Láska je loď bez kapitána

Anotace: . . .

Láska je loď bez kapitána

 

 

kdo ví -

                  možná -

zůstaneme na jedné lodi

                                         na lodi bez kapitána -

co si jen tak pluje

                     jak se jí to hodí . . .

 

 

anebo -

                    možná -

 lépe ztratit se v davu

                                            a z lodi bez kapitána -

raději vystoupit hned

                           v nejbližším přístavu . . .

 

 

kdo ví -

                  možná -

i bez záchranného kruhu

                                                   na téhle lodi bez kapitána -

 znovu objevíme duhu

                             a přežijeme tsunami . . .

 

 

                    nevím -

                                            ještě je brzy -

                                                                             po milování . . .  

           

                                                                                

 Láska je loď bez kapitána

       

 Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Fany, 22.07.2016
Přečteno 511x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, Sanneke, Jort, Zrzi, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí