Chci ti říct

Chci ti říct

Anotace: chci ti toho říct tolik .....

CHCI TI ŘÍCT
že jsi pro mě víc jak celý svět
že chci se jím s tebou procházet
že s tebou svítí slunce jasněji
slzy štěstí mi tváře skrápějí

CHCI TI ŘÍCT
že oči mé jen pro tebe září
miluji úsměv na tvé tváři
že slova tvá jsou lék pro duši
tvůj dotek bolest mou utiší

CHCI TI ŘÍCT
že jedna plus jedna jsou u nás tři
že myšlenky mé jen tobě patří
že jsem vděčná za každičký den
že život náš je dětmi posvěcen

CHCI TI ŘÍCT
že jen s tebou chci životem jít
a osudu pohár společně pít
- budoucích vzpomínek
až v něm zbyde jen jedna kapka
- poslední polibek
pak obestře nás věčnost sladká
Autor Sandra_T, 11.02.2007
Přečteno 1162x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

aj Tebe miluji

11.02.2007 11:37:00 | Hildegarda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí