Perseidy

Perseidy

Anotace: Už brzy..:)

Po doušcích jsme vdechovali

letní chladivý vzduch

a v objetí se dívali

jak padají perseidy,

 

tajně podstrkávali svá přání

pro které zatím nebyl čas

 

Stále jsme vzhlíželi na temnou

oblohu posetou plamínky

drželi se v náručí

po kapkách upíjeli polibky

 

já zasněně hleděla

do tvých očí, které měli pro mě

dosud neznámou barvu

 

a hlas

 

Držela jsem si tě u sebe

a přála si aby navždy padaly

perseidy a já tu mohla

s tebou stále být

Autor Laven De Brig, 09.08.2016
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, piťura, Móny, Oxík, Philogyny1, Vraby
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo už zas
Blíží se jejich čas.
Jen
Naše vyřčená přání
Nejsou nějak k mání.

10.08.2017 22:23:09 | Cappp

Pravda :)

10.08.2017 22:35:26 | Laven De Brig

Už se blíží jejich čas...

09.08.2016 20:52:00 | Philogyny1

Přesně tak :)

09.08.2016 21:11:13 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí