Zavzpomínej

Zavzpomínej

Anotace: :)

​Odpusť mi mé padlé hříchy, však nechej mě tu napospas
věř že život ještě neřekl sbohem, že i krása má svůj kaz
navždycky už budu slýchat, tu naši píseň v uších znít
snad se někdy rozpomeneš, že po tvém boku chtěl jsem žít.

Až vyjde slunce nad obzorem, až bude teplo rozdávat
zavzpomínej na tu dobu, kdy jsem tě měl tolik rád
nezapomeň lásko moje, nezapomeň na ty roky
kdy jsme byli oba šťastní a srdce vedlo naše kroky.
Autor Ďábel sám, 10.08.2016
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, Romana Šamanka Ladyloba, Kett, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí