K tvým nohám jsem ulehal

K tvým nohám jsem ulehal

Anotace: Ve snech jsem tě vídaval K tvým nohám jsem ulehal Z měs&iacu...

Ve snech jsem tě vídaval

K tvým nohám jsem ulehal

Z měsíce jsem ti utkal peřinu

Prach hvězd jsem ti místo vody nosil 

Má tětiva sto růži vystřeilla pro srdce tvé

Ale žádný tón z tvého srdce jsem naoplátku neslyšel

Tak alespoň se stalo, to co jsem si tajně přál pro tebe

Že, tón drnčících kopyt hříběte utkvěl v duši tvé

A pro sebe si namlouvám, že mlčky si pro mě hrála alespoň 

mollové cé

Autor Portos-Edgar, 20.08.2016
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Misha, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) někdy stačí málo*

20.08.2016 13:28:44 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí