Pozornost ***

Pozornost ***

Anotace: Tvá pozornost je mi vším jako hudba kterou slyším

Tvá pozornost je mi vším

jako hudba kterou slyším

tóny které zní v mé hlavě

kódy které luštíme hravě

a vnímám slova a souvětí

namísto polibků a objetí

mi píseň od tebe přiletí

jako náklonost a přijetí

že jsme si stále blíž...

jen ty mě znáš a víš

po čem tak moc prahnu

jen slyšet čistou pravdu

a bojovat dál za lásku

sundat si z očí pásku

a vidět krásy vesmíru

jsou stvořené na míru

jako my a síla magnetu

se přibližujem na netu

pro zázračnou planetu.

příslib sblížení vane tu.
Autor ZAIA, 21.08.2016
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: laiknadruhou, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)!

21.08.2016 14:25:08 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí