Odmítnutí

Odmítnutí

Anotace: o tom, jak může bolet ztráta milovaného...

Sbírka: Ani jeden z nás, Vzpomínka na babičku

Ve snech tě potkávám,

a lásku ti v nich vyznávám.

Ve snech tě poznávám,

v nich mě k hříchu jen svádíš.


Lásku, co jsem k tobě cítila,

jsi vykopal hrob a tobě teď

do očí říkám stop.

Tvé odmítnutí mě ranilo,

když mé tělo po tobě toužilo.


Mým citům ses vysmíval

a jen si se mnou hrál.

Dal´s mi naději,

kterou jsi mi vzal.


Otevřela jsem ti celé svoje srdce

a dala ti ho na své dlani.

Tvé odmítnutí mě ranilo,

když mé tělo touhou plálo.



Autor Misha, 21.08.2016
Přečteno 637x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí