Hladím Tě dlaní

Hladím Tě dlaní

Anotace: :)

Hladím Tě dlaní po Tvém nahém těle
čárám Ti touhy do kůže
cítím se úžasně, cítím se skvěle
voníš mi čerstvě jak růže.

Lehoučce hladím Tvou siluetu
která se ve stínu nachází
těla nám ladí jak při duetu
a vůbec nic nám neschází.

Vzdouváš se větru, vzdouváš se v bouři
těla jsou v jednom plameni
nechci Tě zranit, nechci Tě soužit
cítím, že jsme si souzeni.

Až příště budem lásku svou vzývat
zas spolu na noc spojeni
budem se sobě do očí dívat
proto jsme byli stvořeni.

Škoda, že prošla prázdnota let
bez našich spojených osudů
spolu se ohlédnem malinko zpět
snad už Tě nikdy nepozbudu.
Autor Ďábel sám, 26.08.2016
Přečteno 550x
Tipy 14
Poslední tipující: Danaé, danaska, Misha, Romana Šamanka Ladyloba, Pelican, JSJ, jitka.svobodova, knihomolka, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďábelsky krásné vyznání. Obsahem i formou.

27.08.2016 21:19:40 | danaska

Taky se mi moc líbí. Opravdu se ti povedla. Je v ní vášeň, city. Prostě krásně složená báseň.

26.08.2016 23:30:40 | Misha

krásně jsi vyjádřil slova lásky

26.08.2016 12:10:58 | jitka.svobodova

Vášnivé milostné vyznání. Moc líbí se. Tak teď už okolí tuše. Ty, ďáble! Krásný den.

26.08.2016 09:49:01 | Iva Husárková

Vášeň, cit a umění ... Máte můj obdiv. ST

26.08.2016 09:34:21 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí