Postesknutí

Postesknutí

Anotace: :)

Uvazuji svoje srdce,
k tomu co tak miluji,
moje city lačně prahnou,
toužebně Tě sledují.
Na okamžik políbení
jenom krůpěj naděje
možná jsme si zaslíbení
možná že však vůbec ne.
Sráží se mi Tvoje vlhkost
neochvějně na kůži
jsi jako má snová bytost,
rozprostřená na růži.
Lehce stírám Tvoje slzy
doufám, že jsou z radosti,
jestli se Ti neomrzím
a nepřijdou starosti.
Na Tvé dlaně vkládám svoje
společně se prohřejou
věřím tomu, že jsi moje
nestojím už o jinou.
Autor Ďábel sám, 02.09.2016
Přečteno 368x
Tipy 13
Poslední tipující: Misha, Romana Šamanka Ladyloba, Anagstrema, jitka.svobodova, Dreamy, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufam ze ta ktere jsou ty slova urceny, je citlive oceni :-)

02.09.2016 11:20:26 | Romana Šamanka Ladyloba

Tomuhle žádná neodolá. Skvostné. Krásný den.

02.09.2016 06:31:26 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí