Obraz

Obraz

Anotace: xoox

Na žlutavém starém papíru vidím nakreslený tvůj obličej,

který se usmívá...

Tužka položena vedle, potřebovala by ořezat,

možná by jsi byl ještě dokonalejší a krásnější.

Ovšem nezbyla síla v těch rukou, které ten dokonalý obraz malovaly.

Tak tu sedím já v trávě a v hlavě mám absolutní prázdno.

Jsem šťastná, že tu jsem sama, že nemám starosti a ty jsi daleko.

Obraz otáčím, už se na něj nebudu dále dívat,

otáčím další kapitolu svého života.

Dole na obrubníku leží zmuchlaný papír s tvým obrazem,

a já už odcházím malovat něco jasnějšího.

Sebe.
Autor Taya, 02.09.2016
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, zdenka, Fany, jitka.svobodova, Misha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc lidičky

04.09.2016 08:32:21 | Taya

Autoportrét to je to pravé, hodně rozesmátý . Budu ti držet tužky teda palce .

03.09.2016 22:30:43 | klaun

...úsměv...na ceSTu...z.

03.09.2016 11:14:18 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí