Zakryjte mě plachtou

Zakryjte mě plachtou

Anotace:   Jedna dvě a tři Cigareta na tahy tři Vidina o kráse a &scar...

 

Jedna dvě a tři

Cigareta na tahy tři

Vidina o kráse a štěstí

Zmizela rychle jako dětství

Povězte mudrci

Proč tak dlouho prší

Vyjdu ven a žadné slunce 

A zase prší

Kapky deště povídájí o životě

Tvé mokré vlasy se skryly ve tvaru růže

Pohlaďme se po tváří

Oči naše se už koukají nudně

Snil jsem po dívce cudné

A jsi to ty

Autor Portos-Edgar, 03.09.2016
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Klára Němcová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí