Zamilovaná obloha

Zamilovaná obloha

Anotace: SLUNCE POHLTILA TMA, MĚSÍC...

SLUNCE POHLTILA TMA,

MĚSÍC OVLÁDL OBLOHU.

S NÍM JEN JEDNA HVĚZDA SAMA,

TVOŘÍ VEČERNÍ POHODU.

 

OBA VZNÁŠÍ SE V MRACÍCH NAD NAŠÍM MĚSTEM,

JAK DVA MILENCI LEŽÍCÍ V PEŘINĚ.

JÁ HLEDÍM NA NĚ S TÍŽIVÝM STESKEM

A PŘEMÍTÁM O TOBĚ V KAŽDÉ VTEŘINĚ.

 

JAK RÁD BYCH TĚ ZA RUKU CHYTIL

A TISKL JI K SRDCI SVÉMU.

VE TVÝCH OČÍCH BY SE MĚSÍC TŘPYTIL,

CÍTIL BYCH JAK PODLÉHÁM KOUZLU TVÉMU.

 

ALE JÁ TĚ TU U SEBE NEMÁM,

ABYS NAPLNILA LÁSKY ÚLOHU.

PROTO SMUTNĚ Z OKNA KOUKÁM

NA ZAMILOVANOU OBLOHU.

Autor Pecus, 05.09.2016
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Lucucu, Fany, Iva Husárková, jitka.svobodova, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamilovaná obloha zní nádherně. :-)

06.09.2016 05:45:28 | Iva Husárková

Obloha je první klenbou do Nebe.
Pěkné

05.09.2016 22:05:15 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí