Plout proti proudu

Plout proti proudu

Anotace: myslím, že není, co dodat

Sbírka: Ani jeden z nás

Rozum neposlouchám, co mi radí

Srdci naslouchám, co mi velí

Boj o tvou lásku jen tak lehce nevzdám


Cítím, že je mezi námi víc než se zdá

Cítím, že mezi námi oheň plápolá,

stačí jeden dotyk a už naše těla hoří


Plout proti proti proudu touhy 

rozvířenou mnou, ach ne, co s tím?

Ty si s tím hravě poradíš


Plout proti proudu vášně

rozdmýchanou mnou, ach ne, co s tím?

Jen ty tu vášeň uhasíš


Plout proti proudu lásky

unášenou mnou, ach ne, co s tím?

V srdci mi zůstává a neodchází


Plout proti proudu hříchu

dřímajícím v našich srdcích,

ach ne, co s tím?

Jen ty ho zastavíš


Plout proti proudu štěstí,

nalezeným na společné cestě životem,

ach ne, co s tím?

Jen my to společně zvládneme




Autor Misha, 07.09.2016
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí