První hřích

První hřích

Anotace: :)

Když se člověk zamiluje
je to bláznovství
popěvky si pobrukuje
a dost špatně spí.
Mozek vypne, srdce bolí
tělo rozpuká
milování oba spojí
láska zaťuká.
Věřím, že jsme otevřeli
srdce druhému
tak trochu jsme o tom snili
o Valentýnu.
Nyní se to vyplnilo
jsme teď zmatení
jako by v nás co si kvetlo
vůní zmámení.
Vznášíme se na nebesích
spolu v objetí
jako svědek svítí měsíc
hvězda proletí.
Přejeme si vlastní věčnost
citů milených
odhodlaní sdílet vděčnost
za náš první hřích.
Autor Ďábel sám, 22.09.2016
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, bogen, jitka.svobodova, Misha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přejeme si dotýkat se a hladit a líbat... Ďábel VIVAT! :-))

23.09.2016 03:59:35 | Iva Husárková

:)

23.09.2016 05:57:23 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí