Smutnění

Smutnění

Anotace: Jiřčiny smutky

Slaný stopy nenech dlouho žít
svůj odbarvený úsměv musíš smýt
za slunečních štítů tajemství
s jinotaji co sem vítr skryl.

Teď a nebo nikdy můžeš bdít
v korunách rozkvetlých pavučin
a tam s pentagramem na rtech sát
vůně beztvarých žen akorát.

S radostí své smutky pohostíš
a splyneš s nimi v jedno jako stín
vykovaný z ocelových krás
nitek slov "není se čeho bát."
Autor Bušík, 12.02.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smýt a akorát ;)

12.02.2007 14:49:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí