Naivní

Naivní

Anotace: naivita a strach sou svině

Sbírka: Petra

Spíš?

Já se ptám,
ale ty neodpovíš.

Nevnímáš mě ani jedním smyslem

Já se nevzdávám.
Určitě jednou po mě hodíš pohledem.

A tak čas plyne,
kolem sebe chodíme,
ale tvůj pohled mě
pokaždé mine

Není dne,
kdy bych nedoufal,
zda si mě všimneš.
To bych veškerou naději nedával
do společných chvil,
v kterých sme spolu,
ovšem ne tak jak bych si přál.

Rád bych tě svými řečmi bavil,
rád bych se o tebe pral.
Autor Dreamer.max, 12.02.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pravda je krutá, ale tys ji dokázal docela zaobalit do pěkných slov..

22.08.2007 18:46:00 | Santinan Black

moc pěkné, pravdivé.. a bohužel se to na mě hodí..

14.05.2007 15:39:00 | pawlina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí