Bezmezná

Bezmezná

Anotace: a krásná...

V sítích motýlích ok
něžně zapletená
oddechujíc
když vedle nás múza
hlasitě sténá
a stále víc
miluju ji
tu lásku
bez hranic
v záklonu
lásku co nezná jména
a má na tisíc tónů
je čistá
je bezmezná...
 
Spojuje 
a rozplétá
proplétá
vytváří 
v tobě
v nás
miliony voltů
hoříš ve tvářích
hasím tě
blíží se 
ten nekonečný
volný pád
každý okamžik 
je tak silný
že nemusíme ani spát...
Autor Jiná, 03.10.2016
Přečteno 457x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, jitoush, Iva Husárková, Malá mořská víla, Bánší, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je silné,když někdo řekne do očí...bezmezně Tě miluji.....Ji./úsměv/

04.10.2016 19:26:14 | jitoush

Krásné, tak ať ti vydrží :)

03.10.2016 21:17:23 | Bánší

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí