Promítání

Promítání

Anotace: Já, minulost v zapadlé místnosti.

Světlo, Zima, hluk.
A ty.
Víno, tužka, čekám,
prostě nic.
Šla jsem sem
A doufala.
Šla jsem sem
Abych se dočkala.

Když plná má sklenice
prázdný k tě cit.
Žádné pohnutky
jen v rukách slabý tik.
Proč se nutíš?
Jdi si pryč.

Jenže prázdná má sklenice
jak prázdný tvůj cit.
Mě těžko na duši.
Tak tu prosím, zůstaň
ať slíbím,
vše co budeš chtít.
Autor Suzanne, 11.10.2016
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám prázdný hrníček, bez citu, tak bych si odlil pár veršů jestli mohu.

11.10.2016 06:31:56 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí