sněm

sněm

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

havrani v bezvětří
usedli na ptačí strom
mraky hejbly zadkem pod čepicí
vidiny šípků rozervaly draka
chlapci nesoucímu vránu strášákovi...

zachraň je šamane času
šamane listoví

říčky ztrácejí vlasy
i můj moment
proto jsem přišel v promrzlého strážce ptačího stromu
i v dívčinu ukrytou u šípkoví
a dnes přichází oni
bojí se
vrány na mé orosené dlani

zachraň je šamane času
šamane listoví
a já jsem od bláta
nevidí mne na zoraném poli
ani když oprší zrnko zralé kukuřice

mají už sebe
milují se
a já usedám se psem pod strom...
vidíš je..draku...

zavětří a vyčítavě se na mě podívá
on už ví
i beránci přínášejí déšť

zítra dcerka zatančí u ohně jen pro něj
slunce doprovodí k večeru
a nám v uhlících svitne i nějaký ten pečák
Autor J's .., 20.10.2016
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ta je taková zemitější......Ji.

20.10.2016 19:31:29 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí