Umírat touhou

Umírat touhou

Anotace: ...láska je...prostě nepopsatelná...

Jeden do druhého
celou noc vnoření
tisíc slov nevyjádří
že jsi úžasné stvoření
boříš všechny zákony
zákon pádu z výšiny
zákon dechu
co pokaždé
se mi zatají
stačí dotek jediný
jediná vzpomínka
a jsem v ráji
mám pocit že umírám
každou chvíli
pouhou
jemně ti posbírám
tu horkost
ze tvých úst
z tvého těla
šíleného
touhou
je to k zbláznění
neskutečné
nekonečné rozednění
nejde přestat 
jsem ztracená
jsem marný básník
a zaplétám se do vět
spoutaná 
v moři 
vášně
když ty boříš 
celý můj svět...
Autor Jiná, 22.10.2016
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ba ne...staví...

25.10.2016 01:48:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí