Kdyby ty´s měla

Kdyby ty´s měla

Anotace: o jedné "nezištné" :-) lásce, jak už to tak v životě našich předků kdysi chodívalo, ještěže je dnes už ta láska jen čistý cit :-)

 

 

 

Kdyby ty´s měla

 

 

 

kdyby ty´s měla, má milá rozmilá,

kdyby ty´s měla velikej dvůr

 

já chodil bych za tebou

já chodil bych za tebou

 

 to byl bych pak jenom tvůj

 

kdyby ty´s měla, má milá rozmilá,

kdyby ty´s měla hodně polí

 

já chodil bych za tebou

já chodil bych za tebou

 

to byla bys ženou mojí

 

kdyby ty´s měla, má milá rozmilá,

 kdyby ty´s měla stádo koní

 

já chodil bych za tebou

já chodil bych za tebou

 

to už bysme byli svoji

  

ty ale máš, má milá rozmilá,

ty ale máš jen nůši květin

 

tak chodím já za tebou

tak chodím já za tebou

 

a s tebou se jenom těším

 

ty ale máš, má milá rozmilá,

ty ale máš jen ovci bílou

 

tak chodím já za tebou

tak chodím já za tebou

 

jen zůstaneš mojí milou 

 

. . . 

 

 

Kdyby ty´s měla

 

Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts

a v neposlední řadě velké díky ovečce s číslem 21 :-)

Autor Fany, 01.11.2016
Přečteno 319x
Tipy 13
Poslední tipující: vodnař, Amonasr, Psavec, jitoush, Philogyny1, Iva Husárková, Sanneke, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ovce se jménem mi letí, hlavně ty bíločerný, mi se nejvíc líbí Zwatbles... :)

01.11.2016 12:41:07 | Philogyny1

:-), díky za zastavení :-), hezký den!

01.11.2016 12:43:57 | Fany

To tak bylo, chudí měli jen to milování. Hezky jsi to zveršovala.

01.11.2016 06:34:20 | jitka.svobodova

Děkuji ti moc, Jitko, za pěkný komentář :-), moje babička měla "malej dvůr", ale měla 8 dětí, tak byla bohatá :-).

01.11.2016 06:48:54 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí