Seděla tam nohy křížem a já si říkal proč ne

Seděla tam nohy křížem a já si říkal proč ne

Anotace: proč ne když kůži má jak z hedvábí hříšná krása, důvod mého pokání pro její půvab na hranici chápá...

proč ne když kůži má jak z hedvábí
hříšná krása, důvod mého pokání
pro její půvab na hranici chápání
pro lásku, která mě k šílenství dohání


proč ne když vlasy má jak z heřmánku
vůně snů, vůně, která mě léčí ze spánku
pro její krásu stal bych se otrokem
pro její vlasy spletené v copánku


pro její úsměv, který jen zazáří
pro jeden polibek, co přistál mi na tváři
své srdce bez pochyb jenom ji věnuji
proč ne, když ona je ta, kterou miluji


pro její ústa šeptajíc marně
pro jeden polibek
vyvázl bych bez viny


pro jednu květinu stal bych se zlodějem
a vrahem pro kytici růží
doufám, že mi odpustí
za to, že jsou pro dívku,
za to, že mi něco dluží
Autor Maitreja, 18.11.2016
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Ormissia, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí