V nebesích

V nebesích

Anotace: :)

Za laskavost srdce dám
tvůj úsměv mění žití
jsi nekrásnější z dam
s kterou bych chtěl žíti.

Tvě tělo chci si pronajmout
něžně se v něm skrývat
tvou plachost jen obejmout
a o tvých očích snívat.

Lehce tělo rozbalím
ze saténových šatů
po ňadrech tě pohladím
jak cukrovou vatu.

Jazykem tě ochutnám
lechtajíc tvou kůži
budeš jako božský klam
v orosené růži.

Nachově se červenáš
když líbám tvoje uši
svoje tělo napínáš
jak tětiva kuši.

Pak se jedním výdechem
přiblížíš blíže k nebi
a s následným nádechem
vracíš se teskně k zemi.
Autor Ďábel sám, 19.11.2016
Přečteno 382x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Dreamy, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

24.01.2024 03:47:54 | mkinka

Moc hezké. :-)

20.11.2016 11:53:54 | Iva Husárková

lovely :-)

19.11.2016 13:44:34 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí