Vzkaz

Vzkaz

Anotace: ..věnováno Marii. Mé životní lásce.

Ač jsem tomu nechtěla
přesto, že byla jsem sečtělá
chybička se vloudila
a živůtek můj náhle
poněkud chřadne, slábne.

Obvykle oběma nohama
na zemi stojím
už od mala.

Ale dnešní noci
ta mrcha odvaha
že těžko je srdci
za mě se přiznala.

Hej budoucí ty člověče
co čteš tyhle řádky
vzkaz píšu tu pro tebe
važ si lásky!

Nejsem fanda patosu
nejsem blbá kráva
prohrála jsem
holt se někdy stává.
Autor Leterr, 23.11.2016
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik, Amonasr, Cyrda, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí