Sen skutečností, skutečnost snem

Sen skutečností, skutečnost snem

Anotace: -

 

Blik

Je tma, jen spi

Blik

Je den, utíkej

 

Potloukám se nocí, nechci být ve světle lamp

Jsem v teple, ale je mi zima

Sny už nemají takový význam

Ptám se proč a najednou to vím

 

Málokdo mě kdy viděl bez kruhů pod očima

A s dobrou náladou, veselou a přesto klidnou

Na světě je miliony bláznů

Tak jak je možné, že sis všiml zrovna mě?

 

Jen svým pohledem mi slibuješ zachránu

Ale ne, děkuji, já to zvládnu sama

Ty tu jen stůj a hlídej mě

Ať vím, že jsem si tě nevymyslela

 

Blik

A je zase tma

Ve snech se objevuješ a zase mizíš

Všechno je tak krásné, ale něco mi chybí

 

Možná je to přesně naopak

Možná je toho příliš

Mně stačí jen jediné, nepotřebuji sny

Vždyť mám tebe

 

Autor margaretm, 24.11.2016
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr, Amonasr, Iva Husárková, Nikita44, Ormissia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je něco přenádherného, zlatíčko:-)To je nádhernéé:-))) Mám z Tebe radoost:-))

24.11.2016 13:05:39 | Tvořilka Lenka

Děkuju ti, Tvořilko. :-)

24.11.2016 16:06:20 | margaretm

ja děkuji že jsi, Zázračná:-)

24.11.2016 16:22:21 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí