Co pro nás zbylo...

Co pro nás zbylo...

Anotace: ...

Přijď lásko, ukrojíme touhy kus

té touhy, co tu pro nás ještě zbyla

 

Říkáš, že nechceš hrát už žádný blues

však ještě chvíli vydrž a se mnou zkus

zažít ten příliv horkých citů…..

 

Zítřek je nejistý, však ještě dnes JSI tu

a proto přijď si vzít, lásko,

kousek z mého citu...

Autor JSJ, 30.11.2016
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubíno, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí