Rozchod

Rozchod

Anotace: tak taky něco o lásce

Tiše ráno vrznul profil krajiny
Za vrátky je chlad a mlžný rov
Hej, neotvírej, zavyli psi touhy
Jen já vím, že musím jít
Poslední zvonění orloje lásky

Víme, že se to stává
Jednou to vyjde, jednou ne
Ale trosečníkovi to neříkej
Drží se pevně své jediné naděje
V tichu hlubokém, krok za krokem
našlapuji šedivé ráno

Spousty pravdy v planých slibech
Vysoké podpatky lží duní po dlažbě
Žádná hloupá slova neschází
Tak se loučím, byl to sen
Jsem pán noci a ty jsi den
Chladno je dnes po těle
v tomhle pitomém ránu

Já vím, že se to stává
Jednou to vyjde, jednou ne
Sejdeme se na jiné planetě
až kompromis doba udělá
Zatím, stejně jak včera,
v hospodě sedím na doraz
Rozkošná květinářka lhala
Všechny květiny jsou umělé

Spousty pravdy v planých slibech
Stejný hity, prázdný city
A tak se rozejdeme
Můj pocit spoluviny jde se mnou
Semafor už bliká
Mám zelenou
Autor Ziny, 02.12.2016
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, dodola, Cyrda, LV, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

03.12.2016 04:21:11 | Fany

to jsem rád

03.12.2016 13:01:19 | Ziny

dovolím si použít a přetvořit, možná znetvořit, ale tohle mně napadlo:

tiše ráno vrznul
profil krajiny
zvonění první tramvaje
musím jít
krok za krokem
našlapuji tohle blbé ráno
podpatky duní po dlažbě

než kompromis doba udělá
a já potkám svého anděla
sedím na doraz v hospodě
stejně jak včera
stejně jak před rokem

02.12.2016 21:31:58 | Cyrda

O.K. taky dobré

03.12.2016 13:01:03 | Ziny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí