Touha

Touha

Anotace: zase trochu o lásce

Nevidím tě, neslyším

to je pro mě málo
moje lásko, jsi mi vším
jako by se stalo

Chci zas slyšet známé kroky
tvoje rty na mojí kůži
ruce hladí, sevřou boky
svlékáš mě, až dech se úží

Hoří touhou naše těla
chci mít tě blízko, ještě blíž
slastí celá rozechvělá
než z mého snu zas odletíš

Jenom ty a naše touha
nikdy se snad neztratí
skrytá láska léta dlouhá

čas však nikdo nevrátí
Autor Kapka, 04.12.2016
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: JSJ, Kubíno, Amonasr, Iva Husárková, adaj, Fany, jondys, dodola, Jin&Jang, Dreamy, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji všem, kdo dal tip,
překvápko a hned je líp.

04.12.2016 19:02:22 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí