Maková panenka

Maková panenka

Anotace: :)

Vzpomínky jsou věc truchlivá,
mnohdy až tak, že slzy kanou,
má Panenko maková
Tvůj odchod byl těžkou ranou.

Tvá červená sukénka
lehce plála vzduchem
oči jako pomněnka
s korálky nad uchem.

Tanečky Tvé u políčka
vířila prach země
když přivírám víčka
tančíš zase u mě.

Hrdinka co brázdí lány
a občas létá povětřím,
sny s Tebou se mi zdály
teď nevím co s tím.

Jedna stará makovice
dala moudré rady
že při úplňku měsíce
budeš zase tady.

Stalo se a já tě uviděl
však jen krátce bohužel
asi je to smutný úděl
unesl tě motýl Emanuel.
Autor Ďábel sám, 05.12.2016
Přečteno 420x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Geromero, Philogyny1, Iva Husárková, Pája94, Ormissia, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojal jsi mě. A korálky nad uchem. Překrásné. ST. :-))

06.12.2016 03:44:48 | Iva Husárková

"když makovičky zrááály.."ústřižek z písně jedné hry úžasného insitního divadla,jehož soubor čítá kol sta lidí...:-D*

05.12.2016 22:12:15 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí