Drahý Jupitere

Drahý Jupitere

Anotace: v planetách našich citů...jsem já ..i ty jsi tu...:)))

Drahý Jupitere
planeto mého vcítění...
V tichu ...i v hudby tónech....
Můj nalezený chráme....
Končí už pozvolna trápení.....
V minulosti ho zanech
Před sebou krááásno máme...

Toulá se královna krajinou tvého působení...
Poznání tebe ji těší....
další poznání si ceni.


Zákoutí stříbrných jara vánků....
Otvírá královně oči...
Otvírá novou stránku....

Jak chlapská síla se v něze snoubí...
přečíst se nechává z tajemna...odkrývá svoji hloubi.

Tam čas se náhle zastavil
s královnou tikot hodit STICH
kdy v ruku dlaň sE schoulila...
sladila kroky...v rytmu tvých...


Já v tebe....V TICHU....
...ty se ve mně schov...
nejvíce prožíváme, nedostává -li se nám slov.
Autor Veselý Drak, 06.12.2016
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Geromero, Iva Husárková, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jova...https://www.youtube.com/watch?v=Mk6IAfGaBVI

06.12.2016 12:07:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí