Dnem

Dnem

Anotace: i nocí

Nemám zlaté knoflíky
ale zlatou kůži
prchavé okamžiky
štěstí mi nedluží

šňůra perel v ústech mých
ze shora i zdola
zdvořile netají smích
když mu neodolá

pár očí, jež mají lesk
divný o půlnoci
zhlédl se v nich velký třesk
vesmíru, mrznoucí

můžeš se teď rozesmát
je-li zlato k smíchu
sedmkrát sedmdesát
ozvěnami pýchu

mou, zkrotit do přátelství
když mě láska hlídá
dnem i nocí, tak vedví
mučí mě, pojídá

nemám v kapsách zlatý důl
nahý jsem a milý
botičky jsem si nezul
proč? to víš, žák šílí
Autor Petbab, 08.12.2016
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Dominika, Amonasr, Květka Š., Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se hodně povedlo parádní rýmy :)

08.12.2016 10:15:54 | Pajalord

děkuji, rýmy taky šílí )

08.12.2016 20:45:41 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí