Pátá básnička za zrcadlo

Pátá básnička za zrcadlo

Anotace: O smíření

Hudba mě v sále
nebaví,
zažívám malé
déjà vu
- ten tón hoboje
k zbláznění.
Prozradíš, co je
smíření?

Mávat, když k jihu
hejna ptáků letí
do tepla,
líbat tu pihu,
která ti na pleti
z šíje plá.
Uzavřít větu,
co přísudek dosud
stěží má.
Smíření je tu,
když srdce svůj osud
přijímá.
Autor Rolník, 11.01.2017
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, Jin&Jang, Iva Husárková, Jenda P., Dreamy, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí