Krotká

Krotká

Anotace: ...




Krotká vůně
v kapkách se stáčí
do žlábku

 


je podmanivá

 


a jako mrcha
se vpíjí
do rtů


z pijáku

 


po kůži tančí
a tře si lásku
do peřin















el aire huele a ti, mi casa se cae porque no estas aqui
vzduch voní jako ty, můj dům padá, protože tu nejsi

Autor Kett, 11.01.2017
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: Kubíno, enigman, Joe Vai, Iva Husárková, zelená víla, poeta, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí