Opilou nocí

Opilou nocí

Anotace: Není stínu bez světla...

Opilou nocí tečou stíny
do tmy i do snů mladé ženy,
lehké jak kroky baleríny,
a přejí si být rozpleteny.

Tváří se něžně, vodu prosí
a krajíc chleba k nasycení...
...a taky boty, neboť bosí
nepřejdou lehce přes kamení.

Mávají, když pryč otékají,
rohožku kvapem lehce zvlní
a v srdci pocit zanechají,
že všechny sny se jednou splní
Autor Rolník, 15.01.2017
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: Barčík, Iva Husárková, jitka.svobodova, Lioness, Adam_Musil, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brrr...

16.01.2017 11:16:29 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí