Povídám, povídám pohádku...

Povídám, povídám pohádku...

Anotace: ...

Budu Ti vyprávět příběh odvěký

o lásce, co překonává staletí

on muž v Kristových letech

co mladé ženě hlavu splete

 

Pak udá se, co stát se mělo

však málo se tomu rozumnělo

a tak přestože se milovali

sbohem si navždy dali

 

Pak přešly roky dlouhý čas

a přišel zmatek, co vede nás

tam, kde nám dobře bylo

to, co nám roky skrylo

 

Tak najednou se setkali

nesměle na sebe koukali

on nesvůj - ona zvědavá

jak čas s člověkem nakládá

 

A pak v tom tichém úžasu

dvě srdce co odděleně bila

spojila se v jedno

a vznikla z toho síla

 

Jak skončil příběh pohádkový?

To budoucnost teprve poví...

Autor JSJ, 16.01.2017
Přečteno 541x
Tipy 8
Poslední tipující: jenmravenec, Rolník, Jin&Jang, Amonasr, Fany, banan, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré pohádky přece vždycky končí dobře :-)!

16.01.2017 14:46:08 | Fany

A co je dobře? Kdo ví?

16.01.2017 14:55:06 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí