Anež

Anež

Anotace: ___

mám jednu kamarádku

Anežku
vylezl bych za ní
na Sněžku
 
má ráda cestování
zámky hrady přírodu
pochází ze vznešeného
přemyslovského rodu
 
hraje na saxofon 
v kapele Elaion
její oblíbené zvíře
je lion
 
Anežku má každý rád
když někdo něco 
potřebuje
neudělá čelem vzad
 
k nezaplacení
je 
takový
kamarád
 
Autor Stavák, 28.02.2017
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Eliášek, Amonasr, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí