očami sme sa ihrali

očami sme sa ihrali

Anotace: Ja aTy

Sbírka: Pravdy ľúbosti, Pravdy o Bohu

Ja a Ty

Som zastretý oblok
so spustenou roletou.
Stíchnutý nemotou
ranený slepotou
žiarivej tmy.
Vo vnútri mňa si.
Ja a Ty.
My.
I v tebe sa tak žiarivo tmí?


Očami sme sa ihrali

Očami sme sa ihrali
akt ľúbosti vyvolali
túžbou krvi tela v hĺbke.
Vnorili sme oko v oko
hlboko do dna, hlboko
tak, že túžba v láske zmĺkne.
Bola to hra
teraz nie je
Láska žiada naplnenie.


Anna Vodičková
Autor annav, 16.03.2017
Přečteno 588x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a doufám, že ta láska hned tak nevyhasne

18.03.2017 10:19:15 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí