Hříšná láska

Hříšná láska

Anotace: Je vůbec možné, aby existovala láska mezi andělem a pekelníkem?

Hříšná láska

Anděla stvořilo nebe
Dlouhé vlasy vábivé oči
Srdce neposkvrněné touhou ani žalem
Leč po lásce tajně dychtí andělovo srdce

Ve stejnou to chvíli dole v pekle
Zrodil plamen žhavý pekelníka
Vlasy černé jako uhel a oči temně modré
Dráždivý úsměv tak že by i anděla ohromil

Čas šel dál a každý žil sám
Láska by mezi nima mohla být
Anděl a pekelník?
Hříšná láska není dobrá
Peklo a nebe to do sebe nezapadá

Po lásce touží srdce obou
Utrpění prožívají celou dobou
Tu Amor kouzlil a oběma šíp do srdce vrazil
Hříšná láska prolitá vášní
Anděl i pekelník
Milují se každou chvíli čím dál víc
Autor Marlene0621, 21.03.2017
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já jim fandím... :-))

22.03.2017 14:13:18 | Iva Husárková

To já taky:)

22.03.2017 20:12:31 | Marlene0621

:-))

23.03.2017 08:41:36 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí