Dívám se dívám

Dívám se dívám

Anotace: Lyrická poezie

Dívám se dívám


Dívám se dívám
mé oči žasnou
nad tvojí duší
tajuplnou a krásnou
nemohu odvrátit zrak
dívám se
na ten divuplný zázrak
tvá duše jemně tu září
máš mírný úsměv
v tvé sladké tváři
Mám pocit
jakobych tě znal odmalička
zdá se mi však
že to je jenom
pramalá chvilička
mám tě rád
protože jsi žena skvělá
už jsem si na tebe zvykl docela
být úplně bez tebe
to zdá se mi nemožné
jako být bez jasného nebe

Autor Beďa, 31.03.2017
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Philogyny1, Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díváme se stejně, také bych nedokázal žít bez jasného nebe..

15.04.2017 08:40:34 | Stavák

Je to dobrý pocit sounáležitosti

16.04.2017 12:55:52 | Beďa

..také mívám pocit, jako bych někdy někoho znala odmalička, jsou to vzácné chvilky a já si je opatruju, hezká pocitovka...

01.04.2017 10:02:08 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí