Prosba, Hľadám

Prosba, Hľadám

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

PROSBA

Nehovor, prosím mlč
a ako fakľa blč,
voľ zhorieť v ľúbosti.
Deň bozkal august.
Vypi dych z mojich úst.
Láskou ma pohosti.
V seba ma premosti.


HĽADÁM

Premkol som ju celú
od srdca až k telu.
V ponore do zraku
vzlietame k zázraku.
V závratnej tej chvíli
láska jasá, kvíli.
Chcem piť lásku jej duše.
V nej je púšť, prach súše.


Anna Vodičková
Autor annav, 08.04.2017
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně Tě ráda čtu:-*) Aničko:-)

08.04.2017 14:23:00 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí