Automobilová...

Automobilová...

Anotace: ...

Světlem na Tvém autě bych býti měla

do tmy bych svítit Tobě chtěla

 

A nebo volantem, který ovládáš

chvíli se nechat vést

a pak Tě svésti ze známých cest

 

A nebo pákou řídící

řítit se s Tebou ulicí

a pak v tom tichém klokotání

spočinout v tichu-jen my dva sami....

Autor JSJ, 09.04.2017
Přečteno 279x
Tipy 15
Poslední tipující: jenmravenec, chci_uverit, piťura, Iva Husárková, jitka.svobodova, bogen, Cappp, Nikita44, Amonasr, Jan Urban, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí