Istota lásky

Istota lásky

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

Chce počuť lásky vyznanie,
šepkanie, ľúbostných slov zvuk.
Nemám síl na hovorenie.
Dávam jej teplo mojich rúk.

Dávam jej istotu vo mňa.
Roky z nej môžem denne piť.
Naberať zo mňa až do dna.
V sebe ma môže obnoviť.

Môžeme ísť žitím spolu.
Prestrieť si čisté obrusy,
keď si zasadneme k stolu.
Láska dáva. Neprosí.

Láska neni hovorenie.
Mlčí. Nemá ponosy.
Do nej vkĺzneš nahý, bosý,
skloníš hlavu do jej rosy,
Keď veľmi ľúbiš Kohosi...


Anna Vodičková
Autor annav, 09.05.2017
Přečteno 644x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha2641212, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja Ti neviem Anka, ale láska mlčí u mňa vyvoláva rozporuplné pocity...

09.05.2017 19:36:21 | maryshka

Líbezné.

09.05.2017 16:02:47 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí