...přání...

...přání...

Anotace: taky se vás "občas" někdo zeptá, jestli už někoho máte? :D a vy na to, že pořád čekáte na toho "pravého/pravou"...

Vím, že se přání
nahlas říkat nemá,

ale já CHCI!,

abys byla duší dítě,
ikdyž tělem,
už dávno jsi žena.

...CHCI...

Aby ses usmála,
když proletí motýl,
ať si dovolíš,
vše co dělají děti.

Lehnout si do trávy,
smát se oblakům,
bučet na krávy,
brouzdat se v potoku.

Projít kaluží,
když není zbytí,
sníh jako zmrzlinu,
anebo k pití?

Pískat na ptáky,
běhat po lese,
pondělky na pátky,
měnit kdy zachce se.

Nebrat vážně,
to naše bytí,
sbalit se do hor,
když chuť se tě chytí.

Umět nic nedělat,
když se nechce,
s úsměvem ve tváři,
a hlavně lehce.

...

Kéž sama jsi sebou,
i kde se to nesluší,
tam kde ostatní
rudnou až po uši. :)
Autor paneach, 08.06.2017
Přečteno 399x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Laika, Janna, Jin&Jang, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svojství si ponechat a vnímaní neztrácet,
život mít STále rád,
zpátky se nevracet.
Jen k hezkému snad. ;-) ^ST^
Pěkná pěkná je

23.01.2020 09:59:13 | jenommarie

to je ono! :-)

08.06.2017 21:15:56 | Laika

...naprosto úžasná...

08.06.2017 14:28:48 | Janna

Píšete moc hezky:-)
Já třeba osobně nedokáži nebrat cokoliv vážně, ale myslím, že Vám plně rozumím..

08.06.2017 12:37:35 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí