Chci vrátit čas

Chci vrátit čas

Proč se tohle muselo stát?
Všechno je průhledné a rovné jak stůl,
jako bys řekl, už nemám tě rád,
jako by zůstalo ze mě jen půl.

Cítím se jako na poušti,
i když mé slunce září dál.
Síly už mě opouští,
dřív víc jsi při mě stál.

Sevři mé srdce v dlaních svých,
chci vrátit čas.
Ať roztaje teplem ten sníh,
buď se mnou zas.

Jsem smutná jako noc,
jak hvězda spadlá na zemi,
i když tě pořád miluju moc,
zůstávám sama, zdá se mi.

Chce se mi křičet a řvát,
jít a nikdy se nezastavit,
najít tě, zas před tebou stát,
té strašné tíhy se zbavit.

Pohlédnout ti do očí,
cítit tvé ruce v mých,
všechno zpátky otočit,
zas slyšet tvůj smích.

Já prostě potřebuju snít,
nedokážu bez tebe žít,
chci tě po svém boku mít,
abych mohla životem jít...
Autor KeepTheFlameBurning, 22.06.2017
Přečteno 489x
Tipy 18
Poslední tipující: jenommarie, grázlík, AngelLia31, saigonek, Eleanor, Akrij8, Kapka, Krahujec, RyxiraAmyGinger, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí