Kristýna

Kristýna

Anotace: ___

byla jsi

před Anežkou
touhou kdysi 
božskou
 
kopu báseň 
pod zem hluboko
aby ji mohl
hrobník číst
 
dala jsi mi 
impuls náboj žít
do komory mě 
vtlačil úderník 

byla jsi obdiv
byla jsi 
můj 
osmý div

nekoluje mi krví 
kapka jedu 
byla jsi na špičce jazyku
plástem lesního medu
 
https://www.youtube.com/watch?v=hLShzHpqswQ
Autor Stavák, 26.06.2017
Přečteno 462x
Tipy 10
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí