Nic víc než bolest

Nic víc než bolest

Anotace: ...

Pořád tě hledám, a pořád tě nemám.
Jsi něco co furt chci mít, a už mě nebaví o tobě pouze snít.
Náš vztah se jak titanic utopil, proto jsem vzpomínky na tebe vyhodil.
Snažím se pochopit tvé myšlení, ale marně, nic se na tom nezmění.
Jsi to co muže trápí i to co je nutí jít, a na cestě k tobě nutí nezastavit.
Jsi jak zašifrované písmo, jako nekonečné číslo.
Múza se vrátila a s ní i bolest.
Já jen čekám na její konec.
Autor Hůdy, 22.07.2017
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává, JaneBlack, anonymka, Jin&Jang, Kapka, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí