ONNA

ONNA

Anotace: Ty dvě n tam jsou schválně :)

Tak si s ní píše - oťukává si jí taky její duši
Třičtvrtě roku zná ji a moc jí to sluší...
...jeho srdce je z ní hotový

Pro její oči - pro její tělo hlavně pro ty její boky
Šel v mrazu bosej brodil řeky a potoky...
...to se ona nikdy nedoví

Ona to neví - není stejná jako on vždyť je jiná
On je v pití šampion a asociál...
...různý kasty to se nehodí

Ona je křehká - zároveň silná ale taky je to dáma
Těžko by vedle sebe chtěla toho pána...
...bože proč city jsou tak bláhový
Autor jondys, 05.08.2017
Přečteno 490x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Jort, Amonasr, Iva Husárková, Ruda Štola, Janna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ze srdce psané jsou nejvroucnější :-))

06.08.2017 06:47:38 | Iva Husárková

Moc se mi líbí...ST

05.08.2017 15:02:24 | Janna

diky,je psaná ze srdce

05.08.2017 18:58:21 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí