Chceš být sám?

Chceš být sám?

Anotace: Všechno zdá se víc než krásný, úsm...

Sbírka: Přízraky setmění

Všechno zdá se víc než krásný,

úsměv můz mě provází

Že si mě chceš vzít je jasný,

nám už vůbec nic neschází


Já Tě víceméně chápu,

proč doma nezůstáváš

Já Tě víceméně znám,

ty jsi nejlepší z těch chlapů,

co nehrajou si na melodram


Tak proč zas mám na duši splín,

já přece zbytečné slzy neprolévám

Jen ten smutek a stesk mě ovládá,

jen nevím, jak se toho zbavit


Chceš být sám, ještě jednou se ptám,

chceš být sám?

Tvou odpověď už znàm,

nemusíš jí říkat nahlas

V očích Tvých jí máš jasně napsanou


Chceš být sám, ještě jednou se ptám,

chceš být sám?

 

Autor Misha, 20.08.2017
Přečteno 513x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, AngelLia31, Frr, Cappp, jitka.svobodova, Dušekteráztroskotává
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé, to zní, jako písňový text :-)

20.08.2017 14:23:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Tak trošku to je písňový text:-)poznala jsi to velice dobře, má Sestřinko:-)

20.08.2017 17:55:12 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí